Notícies

Renovem el conveni de col·laboració amb Fira d’Igualada

Fira d’Igualada i Iguana hem reeditat el nostre acord de col·laboració per dos anys més prorrogables. El conveni preveu que Iguana instal·lem punts d’accés Wi-Fi a la fira multisectorial FirAnoia i a la de vehicles d’ocasió, Automercat, que organitza l’entitat econòmica. La instal·lació dels punts que donen accés a la connexió a Internet, es pot fer gràcies a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica pròpia que tenim desplegada a la totalitat del capital de l’Anoia.  

L’acord de col·laboració que s’ha anat renovant al llarg dels anys es remunta a l’any 2015 i referma el compromís de Fira d’Igualada amb les empreses i el teixit econòmic de l’Anoia, i el nostre amb les entitats, associacions i esdeveniments que es fan als municipis on hi tenim presència.

El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich i el soci fundador d’Iguana, Aleix Solé, han estat els encarregats de rubricar l’acord.