Notícies

La Venta – Can Mussarro, connectada a Iguana

A Iguana seguim teixint complicitats amb les entitats del territori i, és per això que hem signat un nou acord de col·laboració amb una altra entitat veïnal de Piera. Es tracta de l’Associació de Veïns La Venta – Can Mussarro que ja hem connectat a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

El local social del carrer Cignus, 10 de la urbanització La Venta-Can Mussarro ja està connectada a la nostra pròpia xarxa i oferim a l’associació un servei d’alta qualitat amb un servei de proximitat

En el decurs de l’any passat, Iguana vam desplegar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al centre urbà de Piera i a totes els seus nuclis i poblacions. A més, hem obert un nova botiga a Piera, per tal d’oferir, encara més una atenció al client de proximitat.

Instal·lacions de l’Associació de Veïns La Venta-Can Mussarro de Piera