Notícies

Iguana, plenament implicada en el teixit veïnal de Piera

Iguana som una empresa plenament implicada en el teixit associatiu dels municipis. Especialment en aquells on hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica com és el cas de Piera i les seves urbanitzacions.

Al terme municipal més extens de la comarca de l’Anoia col·laborem amb més de mitja dotzena d’entitats i hi tenim oberta una botiga a la carretera d’Igualada, 4 (Local 4), davant del Centre de Serveis La Bòbila, per tal d’oferir un servei d’atenció al client encara més pròxim. A més, el passat cap de setmana, vam participar activament a la Fira del Sant Crist, que recuperava el seu esplendor habitual després de dos anys de pausa pandèmica.

Des dels nostres inicis col·laborem activament amb les entitats i esdeveniments culturals, esportius i veïnals, i a la trentena de municipis on hi tenim desplegada la nostra xarxa de fibra òptica comptem amb més d’una quarantena de convenis de col·laboració. D’aquesta manera, aportem el nostre granet de sorra al ric teixit associatiu del nostre territori.

Iguana celebrem enguany el nostre desè aniversari amb presència de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a 29 termes municipals de l’Anoia, el Baix Llobregat i l’Alt Penedès i donem cobertura a prop de 80.000 immobles. Tenim desplegats més de 800 quilòmetres de fibra òptica.  A diferència d’altres operadors, des dels nostres inicis invertim en la creació de xarxes de telecomunicacions i despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica ja que és l’única manera de garantir l’alta qualitat del servei que prestem a particulars i a empreses. A més, això ens permet generar ocupació directa i indirecta amb un creixement de la plantilla que ronda el 30% anual.

El grup de percussió dels Diables de Piera al seu pas per la carpa d’Iguana a la Fira del Sant Crist