Notícies

Continguts de Google més ràpids

Més d’un 9% del trànsit de la nostra xarxa es dirigeix cap als serveis que ofereix Google. Amb l’objectiu de reduir els temps de latència dels continguts del conglomerat tecnològic Alphabet -que gestiona, entre d’altres Google i tots els seus serveis-, a Iguana comptem amb una memòria cau pròpia d’aquesta multinacional.

Tenir aquesta memòria cau, tècnicament anomenada caché, i compartida amb els companys d’Operadors.cat, permet tenir una còpia dels continguts més habituals a la nostra pròpia xarxa, reduint el temps d’accés i descàrrega.

Aquesta millora redueix la latència, el temps que triga en transmetre’s un paquet de dades a la xarxa. El mateix passa amb la caché de Netflix i el peering amb Meta.

Deixa un comentari:

L'adreça electrònica no es publicarà.

*