Notícies

Tenim línia directa amb Facebook i WhatsApp

A Iguana comptem amb connexió directa per intercanvi de trànsit amb el conglomerat de serveis de Meta. Meta Platforms és l’empresa matriu que gestiona Facebook, Instagram, WhatsApp, entre d’altres.

Aquesta connexió directa, tècnicament anomenada peering, permet la interconnexió física de la nostra xarxa amb la de Meta, de manera que els nostres clients poden accedir directament als continguts de manera més ràpida, directa i segura sense intermediaris.

L’acord amb Meta és possible gràcies al volum de trànsit cap a Meta que generem a Iguana i que suposa entre un 8 i 9% aproximadament del trànsit global; i permet, entre d’altres, una major capacitat i redundància i l’optimització de les xarxes. A Iguana treballem constantment per millorar la nostra xarxa i els serveis que oferim als nostres clients, treballant directament amb conglomerats tecnològics tant importants com el de Mark Zuckerberg, o Netflix, entre d’altres. Aquestes millores són compartides juntament amb els companys d’Operadors.cat.