Botiga d'Igualada

Visita'ns

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d'Igualada us atendrem oferint-vos atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d'Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris.

Carrer Santa Caterina, 32 · 08700 Igualada (mostra al mapa)
93 803 62 06 (només per a gestions de la botiga)

Horari d'atenció al públic
De dilluns a dissabte
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Atenció i assessorament
personalitzats

Assessorament personalitzat per donar resposta a les vostres necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents.

Contractació i tramitació
dels serveis d'Iguana

Realitzeu en persona tots els tràmits relacionats amb els serveis que oferim des d'Iguana.

Venda de telèfons nous,
seminous i accessoris

Disposem de terminals lliures de qualitat. També tenim telèfons seminous completament revisats i amb un any de garantia, i els accessoris que necessiteu per al vostre telèfon.

Configuració
de terminals mòbils

Instal·lem i configurem les APP i comptes de iCloud o GMail. També podem traspassar les dades de la memòria del telèfon a la targeta SD.

Consulta el darrer número de la nostra revista

DESTAQUEM

Sant Llorenç d’Hortons ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem començat ja la tramitació d’altes a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al municipi dels Sant Llorenç d’Hortons, inclòs el polígon indústrial. A diferència d’altre operadors, a Iguana despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, ja que és l’única manera de garantir la qualitat del servei de connexió a Internet que Segueix llegint »

Ens instal·lem a Capellades, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui

Des d’aquest passat dimarts Iguana hem posat en marxa una sèrie de botigues efímeres a tres municipis de la comarca: Capellades, Vilanova i Montbui per tal de poder fer una atenció encara més propera. Durant el mes d’octubre, la carpa d’Iguana estarà instal·lada els dimarts al matí a la plaça Catalunya de Capellades, els divendres Segueix llegint »

Santiago Gabarró, guanyador del sorteig d’un any de fibra òptica

El cap de setmana passat Iguana, vam participar a FirAnoia i vam sortejar un any de fibra òptica gratuïta amb telefonia fixa, un premi valorat en més de 500 euros. El guanyador va ser Santiago Gabarró que aquest dilluns mateix va recollir el seu premi a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. Segueix llegint »

Resultat del sorteig de FirAnoia

Diumenge al vespre, seguint les bases del sorteig de FirAnoia, vam regalar un any de fibra òptica gratuïta amb telefonia fixa. El guanyador és Santiago Gabarró, client d’Iguana que durant un any podrà gaudir dels nostres serveis de manera gratuïta. El premi està valorat en més de 500 €. Per fer el sorteig, l’equip d’Iguana Segueix llegint »