Aquest lloc web utilitza cookies. Si seguiu navegant, considerem que accepteu l'ús de les cookies. més informacióAccepto

On som?

Trobaràs el nostre nou punt de venda
al carrer Santa Caterina 32 d'Igualada.

Horari de dilluns a dissabte
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Telèfon: 93 803 62 06

Atenció comercial personalitzada

Assessorament a particulars

A la botiga t'oferim un assessorament personalitzat perquè puguis disposar dels millors serveis de telefonia fixa i mòbil, serveis d'accés a Internet per fibra òptica i radioenllaç sobre la nostra pròpia xarxa, i ofertes integrades de comunicacions.

Donem resposta a les teves necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents.

Et resolem de forma integral totes les necessitats en comunicacions, proposant-te el paquet de productes més adequat per a que gaudeixis dels millors serveis als preus més competitius i amb les màximes garanties.

Amb el suport d'un equip tècnic totalment local i de proximitat.

Contractació i tramitació

Contractació dels Serveis d'Iguana

A la nostra botiga podràs contractar i realitzar en persona tots els tràmits relacionats amb tots els serveis que des d'Iguana t'oferim:

  • Línies de telefonia fixa
  • Línies de telefonia mòbil
  • Internet per Fibra Òptica
  • Internet per Radioenllaç
  • Serveis de Televisió

Et recomanarem la millor opció d'acord amb les teves necessitats.

T'ajudarem a posar en marxa els teus serveis i a configurar el teu mòbil amb Iguana.

També pots venir a realitzar tràmits d'alta, portabilitats de línies de fix i mòbil, formalitzar contractes, gestionar i fer seguiment d'incidències, resoldre dubtes sobre els serveis, etc.

...

Terminals mòbils i accessoris

Venda de telèfons mòbils

Si no tens un terminal mòbil lliure o vols renovar-te'l, visita'ns.

Disposem d'un estoc permanent de telèfons mòbils nous i seminous d'última generació. T'oferim les millors marques als millors preus, amb la màxima qualitat i garantia.

Venda d'accessoris de telefonia

A la nostra botiga hi trobaràs caràtules, carregadors mòbils, suports per al cotxe, dispositius mans lliures i altres complements per la telefonia mòbil.

Trobaràs fundes, protectors de pantalla i altaveus Bluetooth de totes les gammes i per als mòbils més habituals del mercat, en estoc permanent.

...

Servei tècnic i reparació de mòbils

Reparació de terminals

A la botiga disposem d'un servei tècnic urgent garantit i professional de reparació de terminals mòbils, de totes les marques del mercat (iPhone, Samsung, Huawei, bq...).

Demana'ns pressupost sense compromís.

Assegurances de mòbils i tauletes

Per una petita quota mensual assegurem el teu terminal mòbil o la teva tauleta davant de qualsevol accident, garantint-ne la substitució ràpida. Assegurem totes les marques del mercat.

...

Particular

Empresa