Botiga d'Igualada

Visita'ns

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d'Igualada us atendrem oferint-vos atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d'Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris.

Carrer Santa Caterina, 32 · 08700 Igualada (mostra al mapa)
93 803 62 06 (només per a gestions de la botiga)

Horari d'atenció al públic
De dilluns a dissabte
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Atenció i assessorament
personalitzats

Assessorament personalitzat per donar resposta a les vostres necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents.

Contractació i tramitació
dels serveis d'Iguana

Realitzeu en persona tots els tràmits relacionats amb els serveis que oferim des d'Iguana.

Venda de telèfons nous,
seminous i accessoris

Disposem de terminals lliures de qualitat. També tenim telèfons seminous completament revisats i amb un any de garantia, i els accessoris que necessiteu per al vostre telèfon.

Configuració
de terminals mòbils

Instal·lem i configurem les APP i comptes de iCloud o GMail. També podem traspassar les dades de la memòria del telèfon a la targeta SD.

Consulta el darrer número de la nostra revista

DESTAQUEM

Carme ja té fibra òptica d’Iguana

Iguana hem enllestit el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Carme i Les Esplugues de Carme on oferim connexió a Internet d’alta qualitat amb un servei de proximitat. A Carme, com a la resta de municipis on hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, Iguana oferim l’ample de Segueix llegint »

Botiga oberta

Les telecomunicacions estan considerades servei essencial i per tant, la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada roman oberta en el seu horari habitual: de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Al nostre establiment comercial t’atendrem de manera personalitzada, t’assessorarem per resoldre les teves necessitats, podràs Segueix llegint »

Fem balanç!

L’any 2019 el tancàvem felicitant-vos les festes amb un llistat de bons propòsits. El recordeu? Era aquest: Ara que ha acabat l’any i que comença el 2021 mirem enrere i, com tothom, també fem balanç. I ens n’adonem que malgrat la complexitat de l’any viscut, hem treballat de valent per poder assolir les fites que Segueix llegint »

Bones festes!

L’equip d’Iguana et desitja molt bones festes i un bon any 2021! Aquest any hem volgut deixar-vos fer un cop d’ull al que es cou al grup de WhatsApp de la família Iguana, on hi tenim cabuda totes les persones que formem part d’Iguana. Esperem que us agradi la proposta i, sobretot, que el 2021 Segueix llegint »