Les nostres botigues

Visita'ns

A les nostres botigues us atendrem oferint-vos atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d'Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris.

Atenció i assessorament
personalitzats

Assessorament personalitzat per donar resposta a les vostres necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents.

Contractació i tramitació
dels serveis d'Iguana

Realitzeu en persona tots els tràmits relacionats amb els serveis que oferim des d'Iguana.

Venda de telèfons nous,
seminous i accessoris

Disposem de telèfons lliures nous i seminous (completament revisats i amb un any de garantia), accessoris.

Configuració
de terminals mòbils

Instal·lem i configurem les APP i comptes de iCloud o GMail. També podem traspassar les dades de la memòria del telèfon a la targeta SD.

IGUANA IGUALADA

Horari d'atenció al públic
De dilluns a dissabte
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Carrer Santa Caterina, 32 · 08700 Igualada

IGUANA PIERA

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Av. Ctra. Igualada, 4 · Local 4 · 08784 Piera

IGUANA ABRERA

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
de 9:30h a 14:30h i de 16h a 21h
Dissabtes de 9:30h a 21:00h

Centre Comercial Montserrat Centre
C. Hostal del Pi, 4-6 · Local T6 · 08630 Abrera

Consulta el darrer número de la nostra revista

DESTAQUEM

La botiga de Piera, a ple rendiment

El passat 10 de desembre a Iguana inauguràvem la nostra tercera botiga, situada a Piera, concretament a l’avinguda carretera d’Igualada, 4 Local 4, davant del Centre de Serveis La Bòbila. A la inauguració hi va assistir l’alcalde de Piera, Josep Llopart, representants d’algunes de les associacions de veïns i del teixit econòmic del terme municipal. Segueix llegint »

Honor 50 5G amb polsera Honor Band de regal

A les nostres botigues hi trobaràs una oferta irresistible. El terminal Honor 50 5G per només 499 euros i amb una Honor Band 6 de regal. El terminal que avui us presentem és un mòbil espectacular pel que fa a disseny i pantalla, i amb un processador que ho aguanta tot. El pes de 175 Segueix llegint »

L’alcalde d’Abrera visita la botiga d’Iguana a Montserrat Centre

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la segona tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar aquesta setmana la botiga que hem obert al centre comercial Montserrat Centre del municipi. En el decurs de la visita els responsables municipals van poder conèixer la història i trajectòria d’Iguana, els serveis que oferim així com Segueix llegint »

Obrim botiga a Abrera

Comença el mes de desembre amb una incorporació important a Iguana: obrim botiga al centre comercial Montserrat Centre d’Abrera. El nou local comercial d’Iguana que està a la planta baixa del centre comercial (local T6), s’obre amb l’objectiu de reforçar un dels nostres valors: l’atenció al client de proximitat i qualitat. A més, estem ultimant Segueix llegint »