Les nostres botigues

Visita'ns

A les nostres botigues us atendrem oferint-vos atenció comercial personalitzada, contractació i tramitació dels serveis d'Iguana, venda de telèfons mòbils i accessoris.

Atenció i assessorament
personalitzats

Assessorament personalitzat per donar resposta a les vostres necessitats amb les ofertes més competitives, clares i transparents.

Contractació i tramitació
dels serveis d'Iguana

Realitzeu en persona tots els tràmits relacionats amb els serveis que oferim des d'Iguana.

Venda de telèfons nous,
seminous i accessoris

Disposem de telèfons lliures nous i seminous (completament revisats i amb un any de garantia), accessoris.

Configuració
de terminals mòbils

Instal·lem i configurem les APP i comptes de iCloud o GMail. També podem traspassar les dades de la memòria del telèfon a la targeta SD.

IGUANA IGUALADA

Horari d'atenció al públic
De dilluns a dissabte
de 10h a 13:30h i de 16:30h a 20:30h

Carrer Santa Caterina, 32 · 08700 Igualada

IGUANA ABRERA

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
de 9:30h a 14:30h i de 16h a 21h
Dissabtes de 9:30h a 21:00h

Centre Comercial Montserrat Centre
C. Hostal del Pi, 4-6 · Local T6 · 08630 Abrera

Consulta el darrer número de la nostra revista

DESTAQUEM

Obrim botiga a Abrera

Comença el mes de desembre amb una incorporació important a Iguana: obrim botiga al centre comercial Montserrat Centre d’Abrera. El nou local comercial d’Iguana que està a la planta baixa del centre comercial (local T6), s’obre amb l’objectiu de reforçar un dels nostres valors: l’atenció al client de proximitat i qualitat. A més, estem ultimant Segueix llegint »

Alerta d’estafa amb els telèfons que comencen amb 118

Fa uns anys, abans de la popularització de les cerques a Internet, els números que començaven amb 118 eren números d’informació telefònica que havien substituït a les antigues guies telefòniques en paper. Les empreses que els gestionaven s’anunciaven als mitjans audiovisuals i s’erigien com a agendes per a tots aquells telèfons d’administració i/o serveis que Segueix llegint »

Despleguem la nostra fibra òptica a Olesa de Montserrat

Iguana hem començat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al nucli d’Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, i ja tenim en cobertura més de 3.500 immobles. Abans de final d’any tenim previst arribar a la pràctica totalitat del terme municipal. Aquest desplegament se suma al que ja vam fer del polígon Segueix llegint »

Tenim memòria cau pròpia de Netflix

Iguana comptem una caché o memòria cau pròpia de Netflix, el que ens permet reduir el temps de latència per arribar als continguts de Netflix. És a dir, tenim una còpia dels continguts més habituals de Netflix a la nostra xarxa i, d’aquesta manera, no ens cal anar als seus servidors a buscar-los. Fent que Segueix llegint »