FIBRA ÒPTICA
  • En cobertura
  • En previsió
RADIOENLLAÇ
  • Àrea amb radioenllaç Per a les connexions de radioenllaç, el nostre servei tècnic ha de comprovar exactament la ubicació per poder garantir la qualitat de la connexió
  • Terme municipal

DESTAQUEM

Premi d’Igualada Comerç

Igualada Comerç ha premiat a Iguana com a establiment més participatiu amb les accions de dinamització que es fan a la ciutat. El guardó es va lliurar el passat dijous en el marc de la 2a Nit del Comerç celebrada al restaurant Somiatruites. En el discurs d’agraïment, Aleix Solé, un dels socis fundadors d’Iguana va Segueix llegint »

Despleguem la nostra fibra òptica a Olesa de Montserrat

Iguana hem començat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al nucli d’Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, i ja tenim en cobertura més de 3.500 immobles. Abans de final d’any tenim previst arribar a la pràctica totalitat del terme municipal. Aquest desplegament se suma al que ja vam fer del polígon Segueix llegint »

Tenim memòria cau pròpia de Netflix

Iguana comptem una caché o memòria cau pròpia de Netflix, el que ens permet reduir el temps de latència per arribar als continguts de Netflix. És a dir, tenim una còpia dels continguts més habituals de Netflix a la nostra xarxa i, d’aquesta manera, no ens cal anar als seus servidors a buscar-los. Fent que Segueix llegint »

Acord de col·laboració amb Can Bonastre

Hem connectat el local de l’Associació de Veïns de Can Bonastre a Piera, a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’entitat veïnal. La seu de l’associació de veïns ubicada al carrer Associació, 12 de Piera compta, des de fa uns dies, amb una connexió a Internet de Segueix llegint »