FIBRA ÒPTICA
  • En cobertura
  • En previsió
RADIOENLLAÇ
  • Àrea amb radioenllaç Per a les connexions de radioenllaç, el nostre servei tècnic ha de comprovar exactament la ubicació per poder garantir la qualitat de la connexió
  • Terme municipal

TELECOMUNICACIONS DE PROXIMITAT I QUALITAT

Som una empresa d’aquí, amb seu a Igualada i a Masquefa, que donem servei a empreses i a particulars de la comarca de

l’Anoia i d’alguns municipis del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental.

Despleguem la nostra pròpia xarxa, tant de fibra òptica com de radioenllaç per poder garantir la màxima qualitat; i prestem

serveis d'Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil, enginyeria i fem projectes de telecomunicacions a mida.

Estem fortament arrelats al territori i tenim una clara vocació de proximitat.

DESTAQUEM

El 80% de Masquefa ja té fibra òptica d’Iguana

Seguim avançant en el desplegament de fibra òptica a Masquefa i ja tenim desplegat més del 80% del terme municipal incloent-hi Can Parellada, Can Quiseró i El Maset, i també la Beguda Alta. La connexió a Internet que oferim des d’Iguana ofereix un dels amples de banda més elevats del municipi i de la comarca Segueix llegint »

Connectem FirAnoia

Un any més i en base a l’acord de col·laboració que tenim amb Fira d’Igualada, hem fet possible la connexió a Internet de FirAnoia que s’ha celebrat de divendres a diumenge a Igualada. Des d’Iguana, a més de tenir presència amb un estand al passeig, hem muntat la xarxa Wi-Fi del passeig Verdaguer (entre el Segueix llegint »

Bona Diada!

Avui, 11 de setembre de 2020, l’equip d’Iguana us desitgem una Bona Diada Nacional de Catalunya. La nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada romandrà tancada. Demà dissabte, 12 us atendrem en l’horari habitual de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores a la botiga. D’altra banda, el suport tècnic telefònic segueix Segueix llegint »

Forn Alemany es suma a Iguana

La desena d’establiments de Forn Alemany d’Igualada i Santa Margarida de Montbui s’han sumat a Iguana i han apostat per les telecomunicacions de qualitat i proximitat. Iguana hem fet arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a la seu central d’Igualada, on Forn Alemany hi té l’obrador, així com als 10 establiments que l’empresa Segueix llegint »