FIBRA ÒPTICA
  • En cobertura
  • En previsió
RADIOENLLAÇ
  • Àrea amb radioenllaç Per a les connexions de radioenllaç, el nostre servei tècnic ha de comprovar exactament la ubicació per poder garantir la qualitat de la connexió
  • Terme municipal

TELECOMUNICACIONS DE PROXIMITAT I QUALITAT

Som una empresa d’aquí, amb seu a Igualada i a Masquefa, que donem servei a empreses i a particulars de la comarca de

l’Anoia i d’alguns municipis del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental.

Despleguem la nostra pròpia xarxa, tant de fibra òptica com de radioenllaç per poder garantir la màxima qualitat; i prestem

serveis d'Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil, enginyeria i fem projectes de telecomunicacions a mida.

Estem fortament arrelats al territori i tenim una clara vocació de proximitat.

DESTAQUEM

Fem arribar la nostra fibra òptica a Els Plans d’Arau i Pla de Rigat

A Iguana seguim treballant i apostant per les empreses del territori i, en els temps que corren, més que mai, volem ser al costat del teixit productiu de la comarca. És per això que hem fet arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica als polígons de Els Plans d’Arau i Pla de Rigat, completant Segueix llegint »

Consells per a una bona contrasenya

Aquests dies de teletreball s’ha detectat un increment de la ciberdelinqüència a nivell internacional. Una de les primeres mesures per combatre-la, és la bona gestió de les contrasenyes. Us en donem alguns consells. La tria d’una contrasenya ha de complir dos requisits: que sigui fàcil de recordar i que sigui difícil d’endevinar. Molts sistemes obliguen Segueix llegint »

Bon Sant Jordi!

L’equip d’Iguana us volem desitjar que tingueu una bona diada de Sant Jordi. Malgrat que aquest 23 d’abril sigui absolutament atípic, nosaltres seguim treballant perquè pugueu sentir-vos ben a prop d’aquells que més us estimeu. Feliç Sant Jordi! Junts, l’equip d’Iguana, hem passat un Sant Jordi diferent.

Ingredients per a un bon teletreball

El teletreball ha arribat a la vida d’algunes persones sobtadament, sense previ avís, improvisadament, sense preparació ni mentalització prèvies. I molt probablement sense les millors circumstàncies. Per això en aquest article us intentarem donar algunes recomanacions, consells i solucions: 1. Horari: Si el teu lloc de treball és d’atenció al públic, el teu horari serà Segueix llegint »