FIBRA ÒPTICA
  • En cobertura
  • En previsió
RADIOENLLAÇ
  • Àrea amb radioenllaç Per a les connexions de radioenllaç, el nostre servei tècnic ha de comprovar exactament la ubicació per poder garantir la qualitat de la connexió
  • Terme municipal

TELECOMUNICACIONS DE PROXIMITAT I QUALITAT

Som una empresa d’aquí, amb seu a Igualada i a Masquefa, que donem servei a empreses i a particulars de la comarca de

l’Anoia i d’alguns municipis del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental.

Despleguem la nostra pròpia xarxa, tant de fibra òptica com de radioenllaç per poder garantir la màxima qualitat; i prestem

serveis d'Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil, enginyeria i fem projectes de telecomunicacions a mida.

Estem fortament arrelats al territori i tenim una clara vocació de proximitat.

DESTAQUEM

Serem a l’Alzheimer Race

Per segon any consecutiu Iguana col·laborem amb l’Alzheimer Race que es durà a terme aquest diumenge a Igualada en format caminada. Aquesta 5a edició té com a objectiu recollir fons per l’Associació de Familiars d’Alzheimer i d’altres Demències de l’Anoia (AFADA) i compta amb un miler d’inscrits. La caminada està promoguda pel Consorci Sociosanitari d’Igualada Segueix llegint »

Comencem a fer altes al Castell de Cabrera

Des d’avui mateix ja hem començat a programar altes a Castell de Cabrera d’Anoia. Com ja vam explicar el passat 13 de juliol a la xerrada informativa que vam oferir al Local Social, estàvem a l’espera del permís de l’administració per poder fer l’encreuament de la carretera C-15 i connectar el nucli de Castell de Segueix llegint »

Fundació Àuria donarà un nou ús a les bobines buides de fibra òptica d’Iguana

Fundació Àuria i Iguana hem signat un acord de col·laboració que permetrà donar una nova vida a les bobines buides de fibra òptica que fem servir a Iguana. Els projectes Singulars de Garantia Juvenil de Masquefa, promogut per l’Ajuntament de la localitat i gestionat per Fundació Àuria i Fundació Privada Balmes; i els serveis de Segueix llegint »

Comencem el desplegament de Santa Margarida de Montbui

Iguana no tanquem per vacances i seguim treballant per fer arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica arreu de la comarca de l’Anoia. Després de desplegar del nucli de Montbui poble, hem començat el desplegament del nucli urbà de Sant Maure a Santa Margarida de Montbui. Concretament hem començat pel barri de Vista Alegre Segueix llegint »