Projectes a mida

Projectes d'enginyeria

CONNECTIVITAT A MIDA

Podem fer arribar Internet allà on no hi arriba ningú. Ho fem dissenyant i construint enllaços punt a punt d'alta capacitat per a empreses, administracions i operadors. Oferim solucions de radioenllaç o de fibra òptica, amb serveis majoristes a mida.

Més informació

XARXES SENSE FILS

Dissenyem i despleguem, claus en mà, projectes de cobertura Wi-Fi per a empreses, hotels i grans superfícies, garantint el màxim de cobertura, la millor qualitat de servei i el control d'accés als usuaris amb totes les garanties de seguretat.

Més informació

CONSULTORIA TECNOLÒGICA I DE TELECOMUNICACIONS

Posem a disposició la nostra àrea d'enginyeria per tal de realitzar projectes a mida i consultories per a la resolució ràpida i professional dels problemes de telecomunicacions de la vostra empresa.

Més informació

PROJECTES ICT

Realitzem projectes d'Infraestructures Comunes de Telecomunicacions (ICT) per a nous habitatges i per a rehabilitacions i en podem fer la direcció d'obra.

Més informació

CONNEXIONS PUNTUALS PER A ESDEVENIMENTS

Oferim connexions a Internet per fibra òptica i radioenllaç per a esdeveniments puntuals i fem la instal·lació dels punts d'accés Wi-Fi ja sigui per públic general, organització o mitjans de comunicació.

Més informació

Xarxa privada virtual (VPN)

VPN MULTISEU

Si teniu diverses seus per unir de manera segura i xifrada com si estiguessin a la mateixa xarxa, aquesta és la solució.

Més informació

VPN ACCÉS REMOT

Per poder fer connexions remotes de diversos treballadors que s'hagin de connectar a la xarxa de l'empresa en remot mitjançant connexions segures L2TP/IPSec.

Més informació