Aquest lloc web utilitza cookies. Si seguiu navegant, considerem que accepteu l'ús de les cookies. més informacióAccepto
Projectes a mida per a empreses i solucions avançades de connectivitat

Assessoria de telefonia fixa i mòbil

Assessoria integral

Modernitzem el teu sistema de telefonia de fixa i mòbil, adaptant-lo a les teves necessitats, i t'ajudem a estalviar en la factura global de comunicacions.

Centraleta virtual

Dissenyem solucions de telefonia fixa per oficines, PIMES i administracions públiques. Des de l'elaboració del projecte i l'estudi de l'estalvi econòmic fins a la posada en marxa del sistema de comunicacions integral (centraleta, telèfons, comunicacions internes, etc.), d'acord amb l'operativa de la teva empresa.

Claus en mà i conservant els teus números i extensions actuals.

...

Projectes d'enginyeria a mida

Connectivitat a mida

Et podem fer arribar Internet allà on no hi arriba ningú, dissenyant i construint enllaços dedicats punt a punt d'alta capacitat, basats en solucions de radioenllaç i de fibra òptica.

Xarxes sense fils per a hotels, empreses i grans superfícies

Dissenyem i despleguem claus en mà projectes de cobertura Wi-Fi per a empreses, garantint-te el màxim de cobertura, la millor qualitat del servei, el control d'accés als usuaris i totes les garanties de seguretat.

Consultoria tecnològica i de telecomunicacions

Posem a disposició la nostra àrea d'enginyeria per tal de realitzar projectes a mida i consultories per a la resolució ràpida i professional dels problemes de telecomunicacions de la teva empresa.

També oferim consultoria i l'elaboració de projectes i estudis pel sector públic.

Projectes ICT

Realitzem projectes d'Infraestructures Comunes de Telecomunicacions per noves vivendes i per rehabilitacions en el marc del nostre desplegament de xarxa, i en podem fer la direcció d'obra en la nostra zona d'operació.

...

VPN (Xarxa privada virtual)

VPN multiseu

Si tens diverses seus que vols unir de manera segura i xifrada com si estiguessin a la mateixa xarxa, aquesta és la teva solució.

VPN accés remot

Per poder fer connexions remotes de diversos treballadors que vulguis connectar dins la teva xarxa en remot mitjançant connexions segures L2TP/IPSec.

...

Particular

Empresa