Aquest lloc web utilitza cookies. Si seguiu navegant, considerem que accepteu l'ús de les cookies. més informacióAccepto

Ètica corporativa

Vocació de qualitat

Som una empresa petita i local, i com que la màxima de donar sempre el millor servei possible mana, mantenim un àmbit molt local i comarcal, on podem oferir-lo amb la qualitat amb què nosaltres voldríem poder utilitzar-lo.

Dissenyem i despleguem noves xarxes

La millor manera que hem trobat d'oferir el millor servei és sent propietaris de la infraestructura sobre la qual operem, i per això invertim periòdicament en xarxa. Pensem que aquesta inversió en xarxa ajuda a trencar monopolis en telecomunicacions, i, lluny de duplicar infraestructures de manera ineficient, fomenta en global la competència real i millora el servei disponible pels usuaris.

Creiem en el que significa per al territori i per a la gent disposar d'una via de comunicació de qualitat, simètrica, de banda ampla, assequible i d'igual a igual.

Equip local

El nostre equip humà al complet és local. No volem que el client s'hagi de barallar amb operadores de manera interminable abans de resoldre incidències. Coneixem bé el territori i les seves mancances.

A més, treballem amb instal·ladors locals, als quals donem la formació necessària per millorar conjuntament.

Els nostres clients, la raó de ser

Ens agrada conèixer l'opinió que tenen els nostres clients del servei. És important per a nosaltres i ens ajuda a corregir els nostres errors.

Particular

Empresa