Ètica corporativa

Vocació
de qualitat

Som un operador de telecomunicacions de proximitat que apostem fortament per la qualitat. Per a nosaltres, donar el millor servei possible està per sobre de grans expansions territorials. Volem oferir el servei amb la mateixa qualitat amb què nosaltres voldriem poder utilitzar-lo.

Dissenyem i despleguem
noves xarxes

La millor manera que hem trobat d'oferir el millor servei és sent propietaris de la infraestructura sobre la qual operem, i per això invertim constantment en xarxa. Pensem que aquesta inversió en xarxa ajuda a trencar monopolis en telecomunicacions, i, lluny de duplicar infraestructures de manera ineficient, fomenta la competència real i millora el servei disponible pels usuaris.

Apostem perquè el territori i la seva gent disposi d'una via de comunicació de qualitat, simètrica, de banda ampla, assequible i d'igual a igual.

Equip
local

El nostre equip humà és local. No volem que el client s'hagi de barallar amb operadores de manera interminable abans de resoldre incidències. Coneixem bé el territori i les seves mancances i treballem amb instal·ladors locals, als quals donem la formació necessària per millorar conjuntament.

Els nostres clients,
la nostra raó de ser

Ens agrada conèixer l'opinió que tenen els nostres clients del servei. És important per a nosaltres i ens ajuda a corregir els nostres errors i a millorar constantment.