PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Mostrant 1 - 6 preguntes més freqüents de 50
Carregant preguntes més freqüents
Telefonia mòbil

Canvis en la configuració del roaming de les línies mòbil

Amb l’objectiu d’evitar sorpreses inesperades a les factures de telefonia mòbil hem modificat, per defecte, la configuració de les zones de roaming a totes les línies mòbil d’Iguana. A partir d’ara queda actiu el roaming de veu (per poder fer i rebre trucades i SMS) de la zona 1 i zones 2-3; i queda inactiu Segueix llegint »

Fibra òptica

Quatre motius per ampliar la velocitat de pujada

L’ample de banda o velocitat d’una connexió a Internet s’expressa, habitualment, amb dues xifres: 100/100 Mbps o 1000/600 Mbps, per exemple. La primera xifra expressa la velocitat de descàrrega de la informació que baixem d’Internet, i la segona, la de pujada: la informació que nosaltres enviem via Internet. La unitat de mesura són els megabit Segueix llegint »

Telefonia mòbil

Forçat de xarxa

En ocasions, per acabar de resoldre algun problema, fer un reinici del servei o poder acabar d’implementar canvis de configuració que s’han quedat en stand by cal fer un forçat de xarxa des del teu terminal mòbil. Aquí t’expliquem com fer-ho per als sistemes operatius Android i per als sistemes operatius iOS. Sistema operatiu Android: Segueix llegint »

Iguana TV Internet Telefonia mòbil

Com puc signar digitalment els documents que m’envieu?

A Iguana intentem reduir l’ús de paper i també en som conscients que no tothom té impressora a casa per imprimir, signar i escanejar els documents que cal signar per fer efectiva una alta de serveis, portabilitats, etc. Us expliquem com fer-ho amb dues de les opcions més comunes –però n’hi ha moltíssimes- si no Segueix llegint »

Fibra òptica Iguana TV

Quins equips he de retornar si em dono de baixa d’Iguana?

Tal i com s’indica al contracte, els equips que instal·lem a casa teva ens els has de retornar un cop finalitzis la teva relació contractual amb Iguana. Els pots retornar a la nostres botigues: Iguana Igualada. Santa Caterina, 32 d’Igualada que està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 Segueix llegint »

Internet

Solucions per a ampliar la cobertura Wi-Fi

La xarxa Wi-Fi és molt pràctica, perquè et permet connectar a Internet els teus dispositius preferits com ordinadors portàtils, telèfons mòbils o tauletes i oblidar-te dels cables. Tanmateix, té alguns inconvenients.  La potència i la qualitat de la senyal Wi-Fi es perd amb la distància i amb els obstacles i les Wi-Fi veïnes poden interferir Segueix llegint »