PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Mostrant 1 - 6 preguntes més freqüents de 39
Carregant preguntes més freqüents
Telefonia mòbil

Canvis en la configuració del roaming de les línies mòbil

Amb l’objectiu d’evitar sorpreses inesperades a les factures de telefonia mòbil hem modificat, per defecte, la configuració de les zones de roaming a totes les línies mòbil d’Iguana. A partir d’ara queda actiu el roaming de veu (per poder fer i rebre trucades i SMS) de la zona 1 i zones 2-3; i queda inactiu Segueix llegint »

Fibra òptica

Quatre motius per ampliar la velocitat de pujada

L’ample de banda o velocitat d’una connexió a Internet s’expressa, habitualment, amb dues xifres: 100/100 Mbps o 1000/600 Mbps, per exemple. La primera xifra expressa la velocitat de descàrrega de la informació que baixem d’Internet, i la segona, la de pujada: la informació que nosaltres enviem via Internet. La unitat de mesura són els megabit Segueix llegint »

Telefonia mòbil

Forçat de xarxa

En ocasions, per acabar de resoldre algun problema, fer un reinici del servei o poder acabar d’implementar canvis de configuració que s’han quedat en stand by cal fer un forçat de xarxa des del teu terminal mòbil. Aquí t’expliquem com fer-ho per als sistemes operatius Android i per als sistemes operatius iOS. Sistema operatiu Android: Segueix llegint »

Iguana TV Internet Telefonia mòbil

Com puc signar digitalment els documents que m’envieu?

A Iguana intentem reduir l’ús de paper i també en som conscients que no tothom té impressora a casa per imprimir, signar i escanejar els documents que cal signar per fer efectiva una alta de serveis, portabilitats, etc. Us expliquem com fer-ho amb dues de les opcions més comunes –però n’hi ha moltíssimes- si no Segueix llegint »

Internet

Solucions per a ampliar la cobertura Wi-Fi

La xarxa Wi-Fi és molt pràctica, perquè et permet connectar a Internet els teus dispositius preferits com ordinadors portàtils, telèfons mòbils o tauletes i oblidar-te dels cables. Tanmateix, té alguns inconvenients.  La potència i la qualitat de la senyal Wi-Fi es perd amb la distància i amb els obstacles i les Wi-Fi veïnes poden interferir Segueix llegint »

Telefonia mòbil

Recomanacions de telefonia mòbil si tens previst viatjar a l’estranger

Et fem arribar algunes recomanacions si tens previst viatjar a l’estranger properament: Visita la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada i revisarem que tinguis activat el servei de roaming. Si no pots passar per la botiga, contacta amb nosaltres a través d’algun dels nostres canals. També pots fer la comprovació des de la Segueix llegint »